משמעות אי הגשת כתב הגנה

  • הוצאת לשון הרע-כתב הגנה
    נוגה | 06/01/2012 02:48

    שלום רב,לפני כשנה הייתי מאורסת למשהו שהתגלה לי על שהלך ל "מכון עיסוי" אך לבסוף קיבל שירות מיני מ"המעסה" תמורת תשלום.פירקתי את הקשר,נכנסתי לפורום של המכון ורשמתי בביקורות עליה שהיא זונה עלובה וכו "המעסה" הגישה תביעה על הוצאת לשון הרע. היא טוענת שאינה מספקת שירות מיני אלא עיסוי אירוטי בלבד.ואני טוענת כי אמת דיברתי.כי היא "עזרה" לו להגיע לפורקן מיני .אני מרגישה שזונה תובעת אותי כי קראתי לה זונה.עד היום לא הגשתי כתב הגנה ולא פעלתי מתוך רצון להשכיח את הקשר שהיה .אשמח לדעת בגלל אופיו החריג של התביעה מה ההשלכות של לפעול ומה ההשלכות במידה ולא אפעל?

    • משמעות אי הגשת כתב הגנה
      עו"ד שלומי וינברג | 10/01/2012 01:29

      אם לא תגישי כתב הגנה - תוכל התובעת לקבל נגדך פסק דין "בהעדר" - כלומר ללא ניהול משפט, ותהיה זכאית לקבלת מלוא סכום התביעה והסעדים הכלולים בה ממך - לרבות פתיחת תיק בהוצאה לפועל.