פגיעה בפרטיות?

  • פגיעה בפרטיות ?
    מישל | 08/12/2011 10:07

    האם מותר לרופא בחדר מיון לציין על כריכת גיליון הטיפול (ולא בתוך הגיליון) את דבר היותי נשא HIV וזאת למרות שביקשתי ממנו שלא יעשה זאת . האם מותר,אף מבלי שביקשתי זאת,לציין דבר מחלתי זאת על גבי גיליון הטיפול ? והאם הנחת גיליון הטיפול (אשר על כריכתו מצוין דבר מחלתי) על גבי דלפק חדר המיון בו מצויים אנשים רבים היכולים בנקל להיחשף לדבר מחלתי - הינו בגדר הפרת הסודיות הרפואית שלי ? ?

    • פגיעה בפרטיות?
      עו"ד שלומי וינברג | 08/12/2011 20:19

      על פניו מדובר בפגיעה בפרטיות - אולם לטעמי, תתקשה להוכיח עילת תביעה בנסיבות אלו. בהצלחה!