השפלה באוטובוס

  • השפלה מצד נהג מטרופולין
    לירון | 06/12/2011 08:11

    שלום, לפני מספר ימים נסעתי באוטובוס של חברת מטרופולין, שאלתי את הנהג שאלה על קו מסויים והוא התעצבן עלי והתחיל לצעוק לפני כל הנוסעים, השפיל אותי ואמר שעם ילדים כמוני עדיף שלא יהיו ילדים, בהמשך הנסיעה הוא עצר את האוטובוס באמצע הכביש וביקש שארד בגלל שחשב שאני מדברת בטלפון, כשלא הסכמתי לרדת הוא המשיך לנסוע וצעק לעברי שהוא מת שאני אעוף לו המאוטובוס כבר, כשהגענו לתחנה וירדתי אז הוא צעק לכיווני ברוך שפטרנו.. חשוב לציין שהיו אנשים נוספים באוטובוס שביקשו ממנו שיפסיק! האם יש לי אפשרות לתבוע? תודה!

    • השפלה באוטובוס
      עו"ד שלומי וינברג | 08/12/2011 20:17

      לירון שלום רב, בנסיבות שתיארת לא תוכלי להגיש תביעת לשון הרע, על אף הגסות הראויה לגינוי של נהג האוטובוס. בהצלחה!