תיקון כתב תביעה בלשון הרע

  • לשון הרע
    יקי | 03/11/2011 14:22

    הי אני עורך דין בתחילת הדרך תבעתי בלשון אדם שאני בסיכסוך איתו פנה למפקד משטרה ובקש כי יוגש נגדי כתב אישום בגין איומים שלא היו ולא נבראו ואף הפיץ עותק לכולבוטק עוד לפני שהתלונה התבררה. בסופו של יום כתב אישום בוטל והתלונה נסגרה מחוסר אשמה . ידוע לי על מכתב נוסף ששלח אותו אדם למתפ ואני חושד שגם אותו הפיץ בהעתק לכולבוטק . האם עוד לפני הקדם משפט אני יכול להגיש בקשה לשופט לקבלת מסמך זה ( טרם הוגש כתב הגנה ) . ייתכן ואצטרך לתקן את כתב התביעה ולהתייחס גם למכתב זה . תודה ושבת שלום

    • תיקון כתב תביעה בלשון הרע
      עו"ד שלומי וינברג | 04/11/2011 16:10

      השאלה היא האם נערכו הליכי גילוי מסמכים? גם ככל שהם הושלמו, ניתן להגיש הודעה מטעמך על צירוף מסמך לתיק - נוכח העובדה שמסמך זה נוצר רק כעת, והוא רלבנטי ביותר לניהול התיק. אם מדובר בתיקון כתב התביעה - מובן שיש לקבל אישור מבית המשפט (ניתן במקרים מסויימים גם להגיש תביעה נפרדת נוספת ולבקש איחוד של הדיון בשתי התביעות). בהצלחה!