צלם גרוע - לשון הרע?

  • עזרה דחוף
    ערן .ד. | 21/07/2011 11:44

    לפני שבוע כתבתי בפייסבוק בצחוק שהצלם שצילם באירוע משפחתי שלנו היה גרוע ואני מצלם יותר טוב. לא יודע איך אבל הוא ראה את הסטטוס. אחרי כמה ימים קיבלתי מכתב מעו"ד . נכתב שם שפגתי בשמו הטוב של הצלם. כמובן שמיד מחקתי את הסטטוס. אני מפחד שהסתבכתי. תעזרו לי.

    • צלם גרוע - לשון הרע?
      עו"ד שלומי ויינברג | 21/07/2011 12:50

      על פניו בדברים שפרסמת יש לשון הרע- שכן לא ציינת עובדות על האירוע עצמו או התרשמות אישית, אלא קבעת עובדות ביחס למקצועיותו של הצלם. יחד עם זאת, עדיין ייתכן שתעמודנה לך ההגנות הקבועות בחוק. בהצלחה!