תובענות ייצוגיות בארה"ב

  • תובענות ייצוגיות בארה"ב
    עו"ד צעיר | 17/01/2013 09:56

    בעניין תובענות יצוגיות שמוגשות בארה"ב - האם יש מאגר מרכזי כשם שיש בארץ שמרכז את כל התובענות שמוגשות ? http://elyon1.court.gov.il/heb/tovanot_yezugiyot/list.htm אם כן, האם יש אליו גישה פתוחה לציבור או ב WESTLAW או ב LEXISNEXIS ?

    • תובענות ייצוגיות בארה"ב
      עו"ד אפרים אהרונוב | 20/01/2013 11:11

      שלום רב, איני מכיר את המנגנונים בארה"ב. נסה לשאול את השאלה בפורום "לימודים בחו"ל" - יש שם מנהלים וכותבים שמכירים את המשפט האמריקאי. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב