האם אפשר להגיש תביעה ייצוגית על התניית שירות בשירות?

  • התניית שירות בלחיצה על "לייק"
    מירית | 04/07/2012 09:35

    אינני יודעת אם זה הפורום הנכון להפנות אליו את השאלה ואם לא אז אשמח אם תפנו אותי לפורום הנכון. אז ככה, ישנו פורום שכאשר מפנים אליו שאלה הוא כותב שהשאלה תתפרסם בהמשך ובינתיים אם אפשר הם ישמחו לקבל "לייק" (יש לציין שאני לא נכנסת לפורום דרך הפייסבוק). ניסיתי מספר פעמים, בפעמים שלחצתי "לייק" אכן השלה התפרסמה בהמשך ולעומת זאת בפעמים שלא לחצתי "לייק" השאלה כלל לא התפרסמה, האם זה בסדר?

    • האם אפשר להגיש תביעה ייצוגית על התניית שירות בשירות?
      עו"ד גיא קדם | 05/07/2012 10:35

      שלום מירית, עקרונית ניתן לתבוע בתביעה ייצוגית בגין התניית שירות בשירות (יש אפילו חוקים שאוסרים זאת במפורש, לדוגמא במערכת הבנקאית). מאידך, לא בטוח שבמקרה הספציפי שתיארת יש עילה טובה לתביעה ייצוגית. בטח כשלא מדובר על דבר שגרם לך לנזק כלשהו. את תמיד יכולה לגלוש בפורום אחר שאינו דורש "לייק"... עו"ד גיא קדם מנהל פורום תביעות ייצוגיות