חשיפת בגידה

  • חושד בבגידה
    אורי | 02/02/2011 11:50

    עקבתי אחרי אשתי והצלחתי לצלם אותה נפגשת בקרבת צימר עם בחור. התמונה לא ברורה ומרוחקת. האם אוכל ללכת עם התמונות לבית דין רבני? אם אשכור חוקר פרטי - האם המחיר הוא לפי מס' ימי מעקב? תודה.

    • חשיפת בגידה
      מרקוס סיפוקובס, חוקר פרטי | 02/02/2011 17:39

      שלום רב! אם התמונה לא ברורה קשה לי לאמין שהבית דין הרבני יקבל את התמונות.אם יש לך כבר ודאות שיש לאשתך מישהו אני מציע לך לשכור חוקר פרטי שיצלם אותה בצורה מקצועית.המחיר של מעקב הוא לפי שעה. בהצלחה!!!