עזרה קטנה

  • מבחני שירות המדינה
    lawyer | 12/07/2009 13:41

    האם מישהו ניגש למבחני שירות המדינה ויכול לתת פרטים על סוג השאלות, מדובר בבחינה פסיכומטרית +התמצאות משפטית בתודה

    • עזרה קטנה
      מירה-בל גזית, עו"ד | 12/07/2009 18:08

      המבחנים הראשוניים הם מבחנים שמזכירים קצת פסיכומטרי: מחולקים לכמה חלקים. חלק ידע מתמטי, חלק ידע בשפה העברית (מילים נרדפות; מה שונה מה דומה), חלק הבנת הנקרא, חלק צורני (זיהוי תבניות וצורות). וכמובן הכל כנגד השעון ואומרים לך מראש (וזה לא מנחם) שהשאלון בנוי כך שלא בטוח שתסיים את כולו בזמן המוקצב. אם עוברים את השלב הזה, אז יש שלב נוסף של דינאמיקה קבוצתית. לגבי השלב הזה לא אוכל למסור לך פרטים, כי מכיוון שהתהליך נמשך ונמשך לאורך זמן רב, התייאשתי קצת לפני המבחן השני והודעתי על הסרת מועמדות. שיהיה לך בהצלחה!

      • תודה  לת
        lawyer | 12/07/2009 19:43