אין לך סיכוי במשפט- אחי אתה אשם ולא יעזור לך כלום

  • דרוש עו"ד !!!
    שרון דוידי | 05/06/2009 22:23

    שלום רב! קיבלתי קנס מעיריית ראשון על הצבת שימשייה בחוף הים הדבר פורסם בערוץ 2 וב ynet הדו"ח רצוף בחצאי אמיתות ואני עומד להגיש בקשה להישפט הייתי מעוניין לדעת האם יש לי סיכויים להגיש תביעת פיצויים כנגד העירייה והאם ניתן למצוא עו"ד כנגד אחוזים בתביעה באם יש סיכוי כזה מצ"ב קישור לכתבה : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3723681,00.html

    • אין לך סיכוי במשפט- אחי אתה אשם ולא יעזור לך כלום
      עוד עו"ד | 07/06/2009 00:31

      ממה שסיפרו אנשים באזור ביקשו ממך כמה פעמים להזיז את השימשיה אבל אתה התעקשת להשאירה אגב בתמונה מYNET רואים בברור שהשימשיה שלך בקו החוף!!! אם איזה ילד קטן היה טובע חס וחלילה מה אז היית אומר!!! בקיצור אתה התעקשת ועכשו תשלם אתה סיכנת את המתרחצים שם, ואין שום בעיה להביא שימשיה מהבית כי אני עושה זאת כל שבת שם!!! בקיצור אני לא חושב שממולץ לך ללכת למשפט עוד השופט יתעצבן עליך ויפיל עליך הוצאות איזה עדים יש לך? מספיק התמונה מYNET ומבינים מה קרה אגב, גובה הקנס אני מסכים איתך, 660 ש"ח זה מוגזם 300 ש"ח זה יותר הגיוני

      • למגיב
        ליאת | 07/06/2009 00:55

        ברור שאינך מכיר את העובדות וכנראה שאתה מושתל כל אדם בר דעת יודע שאין כל סכנה להציב שימשייה בחוף הים צריך להיזהר מאזרח כמוך וכנראה אינך יודע מזה חוף ים יצא לך אולי להיות בחופי הים של תל אביב???? האם לא נשמע לך הזוי כל הסיפור ??? חשבת אולי באם יש אינטרסים כלכליים מאחורי הסיפור הנ"ל ??? עדיף שאמנע מלפרסם את הראיות שיש לבחור דווקא בגלל אזרחים כמוך פנו לשרון מספר עורכי דין שמוכנים להתנדב לסיפור אז תמסור לכל החברים שלך בעיריית ראשון שכדאי להם להירגע ולהפסיק להטריד אזרחים שבסך הכל רוצים להגן על ילדיהם מחום השמש

        • אני מסכים עם המגיב דווקא- תקראו את הדו"ח
          דני | 07/06/2009 09:25

          רשום שם שאמרו לו תזיז את השימשיות אבל הוא התעקש תסתכלי בתמונה וראי איפה הוא הציב את השימשיה. נראה איזה עו"ד יסכים ליצג אותו זה נראה לי התאבדות, הרי יביאו לעדות את המציל- ומספיק שהוא יגיד זה הסתיר לי אז זה נגמר.

          • למגיב על המגיב!
            דניאל | 07/06/2009 09:36

            אחי התמונה שפורסמה ב YNET אינה ברורה ישנם תמונות נוספות שמראות את החסר ביחס לסוכת המציל ותגיד ראית אולי שילוט במקום שאסור להציב שימשייה??? רק על זה השופט יפיל את התיק