תביעה

  • יעוץ לגביי סוכנות דוגמנות
    אירה | 04/06/2009 13:09

    לפני חצי שנה נרשמתי לסוכנות דוגמות,עברתי אודישנים ואמרו שאני מתאימה מאוד,עשו לי בוק לא מושקע(כמו שהבטיחו) העלו לאתר שלהם. תוך חצי אף אחד לא התקשר אלי.התקשרת 3 פעמים ביקשתי לבטל כי משלמת כל חודש 350 ש"ח עבור מנוי הזה...ביקשתי לבטל בעקבות מצבי הכללי הקשה! התחצפו! האם אפרי לתבוע אותם???

    • תביעה
      אחד | 04/06/2009 13:41

      צריך לקרוא את החוזה שחתמת איתם. עקרונית, ניתן לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות, גם בסכומים כאלה. באופן כללי יותר - רצוי תמיד לבקש בכתב ולא בטלפון. תשלחי להם את הבקשה במכתב רשום או בפקס+אישור. כך יהיה לך אישור שפנית אליהם והזמן המדוייק.

    • בת כמה את?
      itzik_co | 04/06/2009 20:52

      אם את פחות מ18 יש חוק ספציפי שאוסר לגבות כסף.