עלות תצהיר

  • עלויות תצהיר?
    גדי | 21/05/2009 13:57

    שלום רב אני אמור להציג במשרד הפנים{ מחלקת הגירה} תצהיר על היחסים שלי עם בן זוגי מאחר שאנחנו רוצים להירשם "ידוע בציבור" כי שנה וחצי ביחד הוא עובר מחו"ל לישראל. מה עלויות של תצהיר? תודה רבה

    • עלות תצהיר
      אחד | 22/05/2009 20:29

      אתה יכול לכתוב את התצהיר לבד, ולאמת אותו בפני עורך דין בבית משפט תמורת 40 ש"ח. (יש בכניסה לבית משפט עמדה ובה עורכי דין מאמתים תצהירים). אם תרצה שעורך הדין גם יכתוב עבורך את התצהיר זה יעלה עוד קצת. אין עלות קבועה, אבל לא מדובר בעלות גבוה בד"כ.