תתבע את כולם

  • עזרה בבקשה!!!
    יוסי | 17/05/2009 17:58

    אני מעוניין לתבוע את העירייה עקב נזקי רכוש שנגרם לקטנוע שלי עקב עבודות שיפוץ באיזור בו נפלתי. פניתי לעירייה שטענה שבמקום עבדו מספר גורמים והיא לא אחראית. שאלתי היא -אני מעוניין תבוע בתביעות קטנות על הנזק בסך 18000 שח -האם עליי לתבוע אם כל הגורמים המעורבים? העירייה,נתיבי איילון, מלר"ג ועוד? ואם תדחה התביעה נגד כולם ויהיה אחראי אחד לפי החלטת בית המשפט האם אחויב בהוצאות של כולם??? בתודה מראש

    • תתבע את כולם
      אורן | 20/05/2009 06:45

      אין כמעט הוצאות בתביעות קטנות אלא אם התביעה היתה קנטרנית או בחוסר תום לב. אם העיריה הזמינה את העבודות ניתן לתבוע רק אותה והיא עשויה להוסיף הודעת צד ג' (קבלנים וכו'). הכי טוב, תתבע את כולם - כולה תביעות קטנות.