פתחו דיון רציני על זה בחסות הפורום לעו"ד צעירים

  • חובת השתלמות לעורכי דין- מצ"ב לינק
    אריק | 13/05/2009 21:08

    נראה שדווקא התוכנית הולכת לצאת לדרך חזק http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20090513_1085036

    • פתחו דיון רציני על זה בחסות הפורום לעו"ד צעירים
      אור | 14/05/2009 23:29

      לדעתי זה ביזוי אחד גדול לציבור עו"ד כמו כן מי ישלם את הקמת בית ספר השתלמויות או את שכר המרצים בקיצור זה ברור שהעלות תיהיה על עורכי הדין

      • זה דיון שאני צריך לנהל..אני הבאתי את הידיעה :):)  לת
        אריק | 15/05/2009 00:00

        • חוצפה! גם להפסיד שעות עבודה וגם לשלם על השתלמויות
          לאן הגענו? | 15/05/2009 10:19

          לא מספיק שנפסיד שעות עבודה, עוד יכולים לחייב אותנו להוציא עוד כספים. לא מספיק שכופים עלינו להיות חברים בלשכה, עכשיו מעבר לדמי החברות בלשכה ומעבר לקופה השמנה של הלשכה שחברים בה מעל 40,000 עורכי דין עכשיו מנסים גם לקדם את מכון ההשתלמויות. אני בטוחה שההחלטה הזו לא נקייה מאינטרסים של מי שמרוויח ממכון ההשתלמויות של הלשכה. הכל עניין של כסף וזו עוד דרך לעשות כסף על חשבון עורכי הדין הצעירים שכורעים תחת הנטל. אני קוראת לכל עורכי הדין להתנגד למהלך.