שליחת מכתב נוסף+הדגשת הנזק-פגיעה בראש של קטין+הוות

  • הצעה של חב' הביטוח ריאלית???
    אבא אחד | 13/05/2009 12:29

    שלום רב, נעזרתי בעו"ד במכתב דרישה לחב' ביטוח. מדבר בבני בן ה-11 אשר נפגע בתאונות דרכים בדרכו חזרה מביה"ס. נפגע בראשו (אך היה בהכרה) בפניו ושריטות בגפיים. טופל בתפרים ושוחרר מבי"ח יום למחרת. בגלל הטראומה הוא נעדר חודש מביה"ס. חב' הביטוח מציעה לסגור את העניין ב- 7000 ש"ח. אני חושב שזה לא הגיוני אפילו שלא מדובר בבגיר שיכול היה להפסיד ימי עבודה. ונכון שהוא לא הפך לילד נכה (תודה לא-ל). אבל הטראומה עדיין נשארה. הלכנו לפסיכיאטר, והוא מטופל. הוא מרטיב במיטה. אמנם 3 לפני התאונה הוא היה מרטיב א הפסיק לאחר טיפול שהצליח. אבל לאחר התאונה הוא החל שוב להרטיב. מה כל זה שווה רק 7000 ש"ח? אני רוצה לדעת מנסיונכם האם כדאי לי להתמקח ואפילו ללכת לתביעה. או שסתם אני מבזבז את הזמן שלי ואין לבני סיכוי לפיצוי נאות יותר. אם זה סביר, לא אתבע בבימ"ש כי חבל על הזמן שלי. ואם זה לא סביר. רק אמרו יל ואוכל להחליט ביתר אחריות. נא עזרתכם.

    • שליחת מכתב נוסף+הדגשת הנזק-פגיעה בראש של קטין+הוות
      האופטימית | 13/05/2009 16:00

      תבקש יותר! אני טיפלתי במקרה דומה וקיבלתי 16500 בפשרה ללא תביעה.ולא היה ילד,ולא תפרים,אלא רק הרטבה בלילה+קלונקס.תשיג הוות דעת מפסיכאטר

      • לאופטימית. תודה. האם לשלוח את חו"ד של הפסיכיאטר?
        אבא אחד | 14/05/2009 00:34

        תודה לך על הסיוע. לפחות אני מרגיש שיש כיוון. יש בידי חו"ד פסיכיאטר. האם לצרף אותו למכתב דרישה נוסף או שיש שיקולים כלשהם שלא לחשוף את כל הקלפים בשלב הדרישה???

        • לא!!!! את עושה טעות יקרה מאוד שאולי תפגע בבנך!!!
          ב.אסולין עו"ד ומגשר | 15/05/2009 08:26

          אני ממש לא ממליץ לך לקבל אם הילד עדיין מטופל זה בהחלט לא מספיק בעיות פסיכיאטריות יכולות להימשך שנים יש לבדוק האם בכל זאת יש נכות פסיכיאטרית כל שהיא אפילו 5% שווה לפחות לבנך כ30,000 לפחות!!! לא הייתי מסכים בחיים על זה זה מסוכן הייתי בודק לעומק תתיעצי עם העו"ד שלך וגם עם הפסיכיאטר את חייבת לשלוח אותו לבדיקה מקיפה! אולי יש ירידה בלימודים - בעיות חברתיות וכו' זה נשמע לי נחפז אולי תעלי את שאלתך בפורום נזיקין - יש שם עו"ד נהדרים