העירייה יכולה לעשות זאת, ומצד שני אתה יכול או חייב

  • הריסת בית
    נועם | 10/05/2009 14:28

    אני גר בבית דו משפחתי, השכן חתך והרס את החצי שלו, לאחר שקיבל היתר בנייה שאני התנגדתי לו ולא חתמתי עליו בגלל החשש שיגרם לבית שלי נזק למרות התגדותיי הנחרצות העירייה כן נתנה לשכן היתר הריסה השכן הרס ובעקבות כך כפי שציינתי כל הזמן חששותי התממש והבית שלי הפך למסוכן, העירייה הוציאה דו'ח שבו כתבה שהבית שלי הפך להיות מסוכן ועכשיו העירייה ברוב חוצפתה מחייבת אותי לתקן ולחזק את הבית שלי, וכל זאת נגרם בגלל ההיתר שהעירייה נתנה לשכן והשכן הרס את הבית שלו ופגע קשות בבית שלי. ואם לא אתקן אז העירייה תנקוט בצעדים נגדי כנסות או הריסת הבית שלי וכו'. הבית רשום בטאבו על שמי זה קניין שלי שאני גר בו עשרות שנים! השאלה שלי היא כזאת 1.האם עירייה יכולה לחייב אותי בנזקים שהשכן גרם לבית שלי? 2.האם העירייה יכולה להרוס או לעקל בית שרשום בטאבו על שמי וזהו קנייני שלי שאני מתגורר בו עשרות שנים? והאם היא יכולה להרוס או לעקל את הבית שלי בגלל היתר שהיא נתנה לשכן ובעקבות ההיתר הזה הבית שלי נהפך למסוכן?

    • העירייה יכולה לעשות זאת, ומצד שני אתה יכול או חייב
      אריק | 12/05/2009 22:31

      לתבוע את השכן שלך הייתי ממליץ להסתייע בפורום נדל"ן ומקרקעין כאן באתר