שלום

  • נפצעתי שאכלתי ארטיק. לתבוע?
    רפאלי ירדן | 06/05/2009 18:35

    היי!היום אכלתי ארטיק מגנום כלפתע חשתי בכאב עז בפה והרגשתי שיורד לי דם. ירד לי ממש מעט דם אבל זה כאב מאוד... גיליתי שהיה שביב עץ חד מאוד שהיה מוטמן בתוך הארטיק ופצע לי את החיך. מיד התקשרתי לשירות הלקוחות והם אמרו שיעבירו את זה לגורם בכיר. כדאי לתבוע תביעה אזרחית? בלי קשר, אני בטוח שמשרד הבריאות נורא ישמח לשמוע על מקרה כזה... =)האם כדאי לי לתבוע? מה הרווח שיכול לצאת מכזה דבר?תודה.

    • שלום
      אריק | 07/05/2009 23:59

      קודם כל בהחלט יש לך עילת תביעה השאלה איזה נזק נגרם ואיך תוכיח זה משהו אחר לדעתי הייתי כותב מכתב לחברה שבה הייתי מציין את פרטי האירוע במדויק וכן את העובדה כי נפצעת ונגרמה לך עוגמת נפש תכתוב להם שעל מנת שלא תפנה לבית משפט ותגיש תביעה אתה מבקש פיצוי הולם בשיעור של כ3,000 ש"ח לדעתי הם בטוח יסכמו על חצי לפחות כמו ניתן לפנות לעו"ד אבל זה באמת כסף קטן לא יותר מ- 5,000 ש"ח

      • תשובה
        אביעד מנשה, עו"ד | 09/05/2009 21:46

        כשתחליט לתבוע תצטרך לנהל משפט, להציג הוכחות ועדויות. זה לא פשוט. זו תהיה המילה שלך כנגד המילה שלהם. מה שהייתי מציע הוא לפנות לרשויות הממשלתיות, לתת להם "לעשות את העבודה", ובמידה והן מוצאות משהו - לפנות לבהמ"ש. למי תוכל לפנות? הרשימה מכובדת: 1. משרד התמ"ת: מחוז תל-אביב והמרכז: רחוב מזא"ה 76 תל-אביב, ת.ד. 14021 מיקוד 65789 טלפון: 03-7101567 פקס: 03-5662422 2. המועצה לצרכנות, אמון הציבור וגופים דומים. 3. משרד הבריאות בראש ובראשונה, היות ומדובר במזון: כתובת: רחוב רבקה 29, ירושלים, 93461.