מחככה גם לטיפים בניהול מו"מ מול חב' ביטוח

  • עזרה מעורכי דין
    יגאל | 04/05/2009 09:40

    שלום רב!! אני מתמחה כמעט שנה במשרד שעוסק בנזיקין ותאונות דרכים . במהלך העבודה עורך הדין של המשרד נותן לי לדבר עם חברות ביטוח אחרי שנתנו הצעות לפשרה ולנהל איתם מו"מ כדי להגדיל את הסכום. תיקים שחברת הביטוח הציע 5000 אז עורך הדין מבקש שאגדיל את הסכום ל7000 או 8000 ועליי לציין שאני מאוד מתקשה בכך. למישהו יש טיפ מה יכול לעזור לי. האם בגלל שאני מתמחה אז הם פחות מתייחסים לדבריי? האם עם הזמן אני אדע להתנהל איתם יותר טוב?? תודה לעוזרים

    • מחככה גם לטיפים בניהול מו"מ מול חב' ביטוח
      מתמחה מיואש | 07/05/2009 11:25

      גם אני במצוקה איומה כאשר אני נדרש להתמקח עם חב' הביטוח. אני מרגיש ש"לא סופרים" אותי ואני לא מצליח לשפר משמעותית את ההצעה של חב' הביטוח. מה עושים? נא עזרתכם, אתם המנוסים, נא יעצו לי האם הדרך לתקוף חזרה משפטית? או מה בעצם צריך לעשות כדי לשפר את ההצעה? או שמא חב' הביטוח לא נוטות לשפר מי יודע את הצעותיהן, וההליך עובר לבימ"ש? האם בבימ"ש לרוב מקבלים יותר מאשר בפשרות?

      • תתקפו בשיחה תיזמו אל תחששו תפגינו ביטחון
        אריק | 08/05/2009 00:02

        תזכרו שאתם לא מייצגים את המאמן שלכם אלא את הלקוח של המשרד והוא זה שמסכים בסוף