כמה דרכים:

  • איך בוחרים עורך דין לדיני משפחה?

    היי   אני מחפש עורך דין בתחום דיני משפחה (לא פה בפורום). אני מחפש עורך דין שבקי בכל מה שיש לדעת בתחום אבל לא יקרן בצורה היסטרית. אני צריך ייעוץ, כנראה חד פעמי. ביקשתי המלצות מחברים, משפחה ומכרים מהעבודה - אף אחד מהם לא ביקר אצל עורך דין בתחום הזה. כמובן שהאינטרט מלא בעורכי דין בתחום, כמו בדפי זהב אבל זאת לא נראה שיטה טובה למצוא. נגרמו לי הרעיונות, למישהו יש עצה ?   תודה

    • כמה דרכים:
      אלי | 24/04/2009 19:26

      קודם כל עו"ד מנהל פורום משפחה עורכת הדין חשמונאי אותה הנני מכחר באופן אישי היא מעולה חוץ מזה ניתן להיכנס לאתר DUNS100 שהוא מדרג משרדים גם עפ"י איכותם וניתן לבחור את 20 המשרדים הטובים ביותר בתחום המשפחה ומשם לבחור