נכון

  • צרת רבים ללא נחמה
    עורך דין ותיק | 22/04/2009 16:41

    בשנים האחרונות נתקלתי יותר ויותר בעורכי דין המגישים כתב בי דין (בד"כ תגובה או תשובה) אך לא מעבירים את כתב בי הדין לצד שכגד. לעיתים עוה"ד הנ"ל אף מתעלמים מבקשתי לקבל עותק מכתב בי-הדין לאחר שאני מגלה שהיתה הגשה כאמור. אשמח לשמוע תגובות.

    • נכון
      עוד | 22/04/2009 20:30

      בג'ונגל - כמו בג'ונגל...

    • זו עבירה אתית
      יועמש | 23/04/2009 14:37

      וכבר היו מקרים שעורכי דין הושעו על כך. השאלה כמה ואם בכלל יש לך כח ועניין להפנות מרץ לנתיב שכזה...

    • פנה לביהמ"ש
      עוד עו"ד | 24/04/2009 13:41

      אני פעם הגשתי בקשה לצו לביהמ"ש על מנת שיצווה על הצד השני להמציא לי כתבי טענות כנדרש. אחרי הבקשה הזו - שנמחקה בהסכמה - כבר לא היו מקרים שבהם אותו צד לא המציא מסמכים...