קודם שיענו כאן על שאלות הגולשים ואחר כך יספרו

  • לעורכי הדין: מה אתם אוהבים במקצוע ומה שונאים ?
    עו"ד | 19/03/2009 11:39

    אילו צדדים אתם אוהבים במקצוע הזה ואיזה שונאים? אילו תחומי עיסוק אהובים עליכם ולמה? באילו תחומי התמחות הייתם רוצים לעסוק? יהיה נחמד לשמוע תגובות בנושא.

    • קודם שיענו כאן על שאלות הגולשים ואחר כך יספרו
      לא עו"ד | 19/03/2009 12:24

      לך מה עושה להם טוב או רע! באמת נראה לך שמי מהעו"ד יבזבז זמנו לענות לשאלות שלך?

      • זה פורום לעורכי דין ולא לשאלות משפטיות
        עו"ד | 19/03/2009 12:50

        לשאלות משפטיות יש את הפורומים המקצועיים, כפי שניתן לראות בשולי המסך. וזו בדיוק השאלה שמתאימה לפורום עורכי דין.

    • גבייה, כינוסי נכסים, חוזים
      כרמלה | 19/03/2009 20:28

      אני עוסקת בעיקר בגבייה לרבות מכירת נכסים בהוצל"פ והתחום מאוד שוחק ולעיתים משעמם עד מוות. מה גם שבזמן האחרון הגבייה ממי שאין לו נכסים נמוכה מאוד וגם סנקציות בהוצאה לפועל לא עוזרות. חושבת לעשות הסבה לתחום הפלילי, שם לפחות גובים את הכסף מראש.

    • מה טוב במקצוע עריכת הדין
      עו"ד גיא בית און | 20/03/2009 09:46

      ראשית הכסף , זה המקצוע היחיד בעולם שבו אתה הופך ניירות לכסף. אין עוד מקצוע שבו הקלדה על מחשבה שווה עשרים אלף שקל ויותר. שנית המקצוע הוא מקצוע מעניין בכל תחום שיש בו במיוחד בתחומים שבהם ההבדל בין מצב א' למצב ב' הוא הבדל דק מאוד. הדיוק הוא הכלי הכי חשוב במקצוע. שלישית כשאתה מגיע לבית המשפט העליון זאת הרגשה שלי לפחות כעו"ד שמייצג בעליון אין שני לה ואני לא חושב שיש מקצוע שיש בו עוד מקום כזה כמו בעריכת דין. רביעית: זה המקוצע היחיד בעולם שבו כל פעם שאתה בא לעבודה אתה משקיע בבגדים ובמראה חיצוני. מה שקשה במקצוע זה העניין של הלקוחות. אשר מזלזלים בעורכי הדין שעושים עבודה מאוד קשה ולא רוצים לשלם , אבל עם השנים מספר הלקוחות הבעייתיים מצטמצם.