תגובה

  • משרד חדש: איזה תוכנה אתם ממליצים קומיט, עודכנית
    עו"ד מתחילה | 15/03/2009 14:25

    שלום לכולם, אני עו"ד עצמאית בתחילת דרכי. אני אשמח לקבל המלצותיכם איזו תוכנת ניהול כדאי לי לאמץ? קומיט? עודכנית? אין לי ניסיון באף אחת מהן מכיון שבמשרד בו התמחיתי השתמשו בתוכנת ניהול מחו"ל.(שהייתה מעולה) מה העלויות השנתיות של תוכנה כזו? מה ההבדלים בינהם? האם יש תוכנות אחרות מומלצות? אם אני עוסקת בעיקר במקרקעין, דיני עבודה וביטוח לאומי? יש משמעות לתחום העיסוק בבחירת התוכנה? ואולי זה בכללל מיותר... כל מידע והמלצה תסייע לי בבחירה.

    • תגובה
      גיא בית און עו"ד | 15/03/2009 19:32

      לצערי הרב אומר לך כך . עודכנית היא התוכנה היחידה המומלצת . ותפעילי את המשרד שלך עוד שנתיים שלוש ואז תקני תוכנה.

    • אני עובדת עם תוכנת ליגל והיא באותה רמה של עודכנית
      סמדר איזנקוט | 03/06/2009 15:25

      הבוס שלי קנה תוכנה שלא הכרתי קודם שנקראת ליגל. התוכנה מאוד פשוטה לי לשימוש ויש אפילו כמה שיכלולים שלא פגשתי קודם כמו סריקת מסמכים לתיקים

    • אני עובדת עם תוכנת ליגל והיא באותה רמה של עודכנית
      סמדר איזנקוט | 03/06/2009 15:25

      הבוס שלי קנה תוכנה שלא הכרתי קודם שנקראת ליגל. התוכנה מאוד פשוטה לי לשימוש ויש אפילו כמה שיכלולים שלא פגשתי קודם כמו סריקת מסמכים לתיקים