השאלה כללית מדי

  • שלום אני חדש פה ויש לי שאלה על התביעה שלי !
    בחור טוב | 26/02/2009 21:41

    שלום לכם רציתי לשאול בקשר לתביעה על רשלנות רפואית התחלתי לא מזמן תביעה של רשלנות רפואית כי עברתי ניתוח פלסטי משולב מחיצה ואחרי הניתוח שנה אחרי אני לא נושם מהאף והצורה של האף לא הכי יפה אפשר להגיד גם על הפנים הרס לי את האף ואני עכשו תובע ואחרי הכל אני לא נושם מהאף ולא יכול לעבוד ככה קשה לי זה עושה לי קוצר נשימה וכל זה והיה לי הרבה פעמים בצקות והשתמשתי באנלציה הרבה פעמים ביגלל קשיי נשימה רציתי לדעת כמה אני יוכל להוציא על דבר כזה?? כי הבאתי כבר מסמכים והכל לעורך דין והוא לא אמר לי סכום מדוייק העורך דין גם אמר לי שאם אני מוציא נכות אני יכול לקבל גם 100 אלף אבל השאלה איך אני מוציא נכות?? בבקשה אנשים תעזרו לי

    • השאלה כללית מדי
      עו"ד גיא בית און | 28/02/2009 00:35

      לדעתי ממה שאתה כתבת יש לך נזק רציני ביותר. האם יש לך אחוזי נכות התשובה לכך היא חיובית לפי מה שאתה מתאר מה מידת אחוזי הנכות שלך אני יכול להגיד לך , אבל מומחה רפואי שייעץ בתביעה מהסוג הזה כי חייב להביא חוות דעת רפאית חייב גם לקבוע לך אחוזי נכות. אם אתה צעיר לדעתי מאה אלף שקל זה סכום נמוך מאוד , ביחס למגבלות שאתה מתאר. לכן אני מציע לך ללכת לעורך דין שקודם כל יקבל את התיק , יראה אם הנזק התגבש , הוא צריך להפנות אותך לפסלטקאי לחוות דעת על מצב האף , וכן הוא צריך להפנות אותך לרופא ריאה לחוות דעת על מצב הנשימה. שתי החוות דעת האלה ילמדו א. על גודל הטעות של המנתח. ב. על הנכות שלך . ג. על אפשרות הריפוי זה חשוב מאוד וכמה כסף זה עולה כי צריך לשלם לך עליה. ד. ומכל זה יקבע סכום הפיצויים שלך. שיהיה לך בהצלחה. עו"ד גיא בית און

      • אז אתה אומר שכן יש נכות??????
        בחור טוב | 28/02/2009 16:10

        אז אתה אומר שכן יש נכות ואתה אומר שאפשר להוציא יותר מ100אלף???? ואיך אני פונה לרופאים האלה שאמרת זה העורך דין צריך לשלוח אותי?? ואיך מוציאים תנכות? מה אומרים לרופא?

        • האם יש נכות
          עו"ד גיא בית -און | 28/02/2009 17:07

          ראשית תראה אני אומר שאם אתה עברתה ניתוח פלסטי באף ויצאתה ממנו במצב שבו האף נראה לא טוב , יותר גרוע ממה שהיה , זה פגם אסטטי וזו נכות. אם גם יש לך קשיי נשימה וקשיי תפקוד זו נכות נוספת. וסביר מאוד להניח ש100 אלף ש"ח זה סכום מגוחך למצב שאתה מתאר , אלא אם כן אתה לא אומר לי דברים רציניים. אני אשמח לייעץ לך צור עימי קשר .