טעות שלי...

  • ייעוץ לגבי תביעת עו"ד
    לילך | 23/02/2009 20:19

    שכרתי עו"ד על מנת שיטפל לי בתיק מסוים, כאשר קבענו מראש שכ"ט לטיפול , ונאמר שאם התיק לא יתפתח כפי שסיכמנו אשלם לו תוספת באם ארצה שהוא ימשיך בטיפול. כרגע, לאחר שהתיק נסגר כפי שסיכמנו בהתחלה, ונשארו מס' עניינים פרוצדורליים שעל העו"ד לעשות (כמו ביטול עיקולים שנבעו מהתביעה) הוא טוען כי לא זה מה שסוכם ומבקש שאשלם עוד עבור המשך הטיפול, ואילו אני טוענת כי זה חלק אינטגרלי מהטיפול שעליו סוכם. אשמח שתענו לו על כמה שאלות: 1. איך אני יכולה להכריח אותו לסיים את הטיפול בי? כרגע הוא לא מוכן לטפל בי כלל, ובכלל יש לי טענות רבות כלפיו לגבי הטיפול בי (בסופו של דבר אני זו שפעלתי וקידמתי את העניינים לטובתי והוא לא טרח להופיע אפילו לדיון בבית המשפט), 2. האם אני יכולה לתבוע ממנו חזרה את שכ"ט ששולם לו או לפחות מחצית ממנו בבית המשפט לתביעות קטנות? 3. האם עלי לפנות אליו בכתב טרם פניה לבית המשפט?

    • טעות שלי...
      לילך | 03/03/2009 12:50

      כנראה שבפורום עו"ד לא מייעצים בתביעות של עו"ד... שהרי כל עו"ד צדיקים גמורים, ולא נוטים חלילה לטעות במקרה או בכוונה...