ניתן.

  • שאלה
    אין לי ספק שניתן.. | 17/02/2009 17:53

    חברים יקרים, שאלה לי אליכם שאיננה עוסקת בסוגיה משפטית אלא במשהו טכני ב- WORD: יש לי הסכם ארוך (ממש!) שמשתנה מידיי פעם, וכמובן שישנם לפעמים הפניות לסעיפים שונים ("ראה סעיף X"). כאשר מכניסים סעיף/מורידים סעיף - כמובן שכל המספור משתנה... כיצד ב- WORD אני יכול להכניס הפניה אוטומטית של הסעיפים כך שבמידה ויש שינוי בסעיפים - ההפניה תשתנה באופן אוטומטי (ז"א לדוגמא - X ישתנה מ- 5 ל- 9 באופן אוטומטי במידת הצורך). תודה

    • ניתן.
      ס | 18/02/2009 12:31

      ע"י: שלב א: לעמוד ולהשחיר את מספר הסעיף ואז: הוספה>סימניה> לקרוא לסימניה בשם בלי רווחים. שלב ב: לעמווד ולהשחיא את הסעיף במקום ממנו את רוצה להפנות למשל: ראה סעיף 3 להלן: הוספה>היפר קישור לסימניה המבוקשת. כל שינוי במספר הסעחף ישפיע על המקום ממנו הפנית. . בהצלחה

      • גדול! אני אנסה!  לת
        :-) | 19/02/2009 14:56