נפילה

  • פציעה בגלל רשלנות עירייה
    דנה | 06/01/2009 01:10

    שלום קוראים לי דנה נפלתי לפני כחודש במדרכה ברחוב הפסדתי חודש עבודה והרופא אמר לי שאני יהיה מקורקעת בבית מינימום חודשים עד 6 חודשים אני סובלת משברים בעצם הזנב עשיתי בדיקות מקיפות כולל ct מיפוי עצמות וצילומי רנטגן מה אני עושה במצב כזה שאני לא יכולה לעבוד ולא מקבלת כסף כי זה לא תאונת עבודה? האם אני יכולה לתבוע את העירייה בגלל שזה קרה מהמדרכה ברחוב? תודה רבה על העזרה דנה

    • נפילה
      ניב | 06/01/2009 09:39

      בהחלט תיתכן עילה כנגד העירייה. קיימת פסיקה ענפה הנוגעת לתביעות כנגד עירייה בגלל פגמים במדרכות שבגינם נפצעו אנשים. הרף הנדרש מבחינת ההוכחה הוא לא נמוך, אבל בהחלט אפשרי. זה תלוי בהרבה פקטרוים - אופי הרחוב, התאורה, מבנה המדרכה וכ"ו. מומלץ מאוד כי תצלמי את מקום האירוע - שכן העייריה יכולה לתקן את המדרכה וכך לא תוכלי להוכיח תביעתך. אישורים רפואיים נדרשים. זה מבחינת ייעוץ ראשוני בלבד. כדאי להתייעץ.