לא יפגע

  • תביעות קטנות

    שלום לכם, אני מבקשת לקבל ייעוץ - אני בשלב של חיפוש התמחות ובינתיים עובדת בחברת תיירות לפרנסתי. אני רוצה להגיש תיעה נגד שותפתי לדירה הקודמת על כל מה שעשתה לי אך אני לא יודעת אם כדאי להגיש תביעה לבית משפט לתביעות קטנות בזמן שאני מחפשת התמחות. האם עצם הגשת התביעה תפגע בי לעניין התמחות? מה אתם מציעים. אשמח לקבל את דעתכם- אני לא מתכוונת לוותר לה

    • לא יפגע
      א | 27/12/2008 18:26

      אין קשר בין מקום ההתמחות להליכים משפטיים שאת מנהלת. ממילא את לא מחוייבת להצהיר בפני המעביד על הליכים משפטיים שאת מעורבת בהם, והמעבידים בד"כ גם לא מבקשים לדעת. שיהיה בהצלחה גם בתביעה וגם בהתמחות

      • תודה

        תודה רבה, שיהיה לכולנו בהצלחה

        • מה הקשר בין להגיש תביעה ולבין התמחות????

          אני לא מבין איך הגעת לכך שיש התנגשות בין השניים כל אדם יכול להגיש תביעה אף אחד לא ישאל אותך בראיונות למשרדים את הגשת תביעה- למי אכפת בקיצור זה לא יפגע

          • ראשית תודה, בנוסף

            יש לי כתב תביעה מוכן להגשה. אחד המשרדים ביקש ממני להביא לראיון כתב תביעה לדוגמא. האם אני יכולה להביא לו את מה שכתבתי מבלי לומר לו שזה עבור השותפה לשעבר?

            • כתב תביעה
              עו"ד שרון עזרא | 31/12/2008 18:03

              נראה לי כי כתב תביעה/כתב בית דין אחר יהיה מרשים יותר לראיון התמחות מאשר תביעה בבית משפט לתביעות קטנות. אולי אפילו איזו עבודה מעניינת שכתב באוניברסיטה.