גלעד פרידמן - אתה צוחק נכון

  • מעוניין בעו"ד להגשת תביעה יצוגית נגד שידורי קשת
    גלעד פרידמן | 23/12/2008 14:55

    מעוניין בעו"ד להגשת תביעה יצוגית נגד שידורי קשת וקופרמן הפקות על כך שלא צינזרו גזענות בוטה בתכנית האח הגדול כנגד "פרידמנים" שאת תוצאותיו מרגישים כל האשכנזים. מוכן לעזור בגיוס תובעים גלעד פרידמן מייל: gilad_fr7@walla.co.il

    • גלעד פרידמן - אתה צוחק נכון
      ז.מזרחי | 25/12/2008 14:28

      כי קצת חשיבה אתה יודע שיש חופש ביטוי וכו' ובטח לא הייתה שם גזענות שפגע ברגשות הציבור אולי כיוון ששמך זהה לשם שאתה מתכוון לעתור עליו אז התעצבנת זו סה"כ תוכנית טלוויזה תסתכל על ערוץ פיב - סתם לב כמה קללות יש שם במהלך מהדורה מוגבלת אז על כל מילה תגיש עתירה??? עדיף שיסגו את הטלוויזיה יאללה צפית נהנת היה סבבה זהו נגמר ולצורך העניין מה לגבי התבטאויות של הגברת שבה אתה תומך על מזרחיים שהם שאריות אדם וכו' גם על זה תרצה לעתור או רק נגד הגזענות נגד אשכנזים

      • לא ממש מצחיק
        גלעד פרידמן | 25/12/2008 15:13

        שאריות אדם נאמר על האנשים הספציפיים ולא כנגד חצי מדינה, הכבוד המזרחי לא צריך לבוא על חשבון השפלת כל מי שהוא לא והאחריות על תכניות טלוויזיה מונחת על כתפי מי שציינתי כמו בכל עניין אחר, התוכן הוא באחריותם וכפי שנדרש לא לבצע אקטים מיניים היו צריכים להפחית גם בזה, הפעם זה עבר כל גבול. תשמע כמה ילדים סובלים עקב כך בבתי הספר ואז תגיד שאני צוחק. אמנם גזעניות זו לא מחלה של מזרחיים בלבד אך הבוטות והבורות הם בלתי נסבלים. "פרידמנים מתים" נשמע לי ולעוד רבים כמותי כמונח שואתי.

        • מאוד לא מצחיק - תגובה לגלעד פרידמן
          עוד עו"ד | 25/12/2008 18:06

          שאלה לי אליך ידידי היקר, הביטוי "פרידמנים" או "פרידמנים מצים" שהושמע בתכנים נאמר למי? תרשה לי לענות על זה, הביטוי הנ"ל נאמר כלפי אנשים ספציפיים אשר היו בבית (ולהזכירך הביטוי נאמר בנוסף לדמויות אשכנזיות גם לדמות ערביה ולדמויות ממוצא מזרחי) ולא כלפי מגזר שלם ממוצע אשכנזי. תרשה לי לשאול שאלה נוספת, למה הינך לא מקים כל זעקה כאשר אותה בחורה אשר הינך מעריך ומוקיר הגדירה אנשים מסוימים כ"שאריות אדם" או כ"יהודים סוג ב'"? לא יודע מה איתך אבל אני בתור נכד לניצולי שואה לא יכול לסבול כאשר משתמשים בביטויים שכאלו כלפי כל אדם ויהודים בפרט. אז למה על ביטויים שכאלו כאשר דמות "למופת" אומרת אתה לא מקים כל זעקה וגנאי ואף מעלה על דעתך לעתור כנגד קופרמן הפקות אשר שידרו ביטויים שכאלו? שאלה נוספת אליך ידידי היקר, אתה מדבר על תגובות של ילדים אשר סובלים...למה אתה לא מתרעם על כך שקבוצה מסויימת באותה תכנית בידלה עצמה מקב' אחרת עשתה עליה סוג של חרם וכינתה בביטווים כאלו ואחרים את אותה קב' כדי להדגיש מי כאן העליתות ומי כאן ה"נחותים", כאשר אותה קב' ליגלגה על סגנון חיים של חלק מהאנשים ובעצם נתנה ללגיטימציה לילדים "לרדת" על ילדים אחרים ממוצא זה או אחר...? לכן גלעד היקר, לכל מטבע יש שני צדדים, אתה מתרעם וכועס על תכנית טלויזיה ועל האחריאים לה אך כל שהינך רואה זה רק את הצד שלך ולא את האחר. כדאי לנסות לחשוב על עוד ביטווים פוגעניים שנאמרו, אך אני לא כל כך חושב שיש מקום לרוץ עם זה לביהמ"ש... ד"א, שאלה אחרונה לי אליך, מה אתה בדיוק רוצה לבקש מביהמ"ש? כלומר איזה סעד אתה חושב שביהמ"ש יכול להעניק אשר יתקן את העוולה אשר לכאורה התרחשה שאתה מציג כאן...?

          • תגובה ל- "עוד עו"ד"
            פרידמן | 19/01/2009 10:22

            פרידמנים מתים הופנה כלפי אנשים שהיא מכנה חנונים ולא כלפי אנשים ספציפיים כפי שאתה טוען. לעומת זאת גם הטענה השניה שלך אינה נכונה כיוון ששיפרא (שכבר אמרתי שאני לא מתלהב ממנה) כיוונה רק כלפי הבובלילים את דבריה, את זה היה ניתן לראות גם כאשר היא בחרה לא להגיב במפגש בבית, התגובות של הבובלילים היו גם כנגד ליאון והיו בהמתיות הביטוי שאריות אדם מחמיא להם. בקיצור הבנת הנשמע כנראה אינה הצד החזק שלך, אתה אכן עוד עורך דין... ככה זה כשכל אחד יכול. אם אתה חושב שהתחושות האלה הן רק שלי יש בידיך טעות, ההבדל במספר ההצבעות של 300000 הוא המספר הקטן, כאשר בודקים כמה מספרי טלפון הצביעו לשיפרא 500000 מול 150000 בלבד לבובליל ניתן לראות עד כמה הדבר הזה פגע באשכנזים, אני בעצמי לא האמנתי עד כמה. אפילו איתי עבר את עינב במספר הקולות, עד כדי כך. החברה בבית התרחקו מהבובלילים כיוון שהם היו גסים ומגעילים והיו לחלוטין בטוחים שהם המנצחים. יוסי "אני המלך" ועינב שכינתה את עצמה המלכה, את הטיפשות וההתנשאות שלהם לא אוכל לפרט מפאת חוסר המקום והזמן. על מנת שיהיה ברור אני מייצג לא רק את הפרידמנים כי אם את רוב המדינה כפי שניתן לראות בבירור לפי מספר המצביעים והתגובות (תקרא קצת בפורומים) לגבי הסעדים המשפטיים יש לי עו"ד אמיתיים שמסייעים לי לכן אני לא רואה צורך לשתף אותך מה גם שבטח לא תבין...