מפנה את שאלתך

  • מה עושים כשתביעת ביטוח משתהה יותר מדי זמן???
    מיורי | 07/12/2008 10:35

    באוגוסט 2007 נשרף לי העסק כתוצאה משריפה של עסק שכן. חברת הביטוח לא שילמה עדיין את מלוא הסכום עליו היא הסכימה כתוצאה מכך בחודש דצמבר תבעתי אותה על ידי עו"ד. מ2 גישורים הם הבריזו ולא הגיעו למרות שעו"ד שלהם אישר בכתב את הגעתו עד היום לא נקבע לי דיון בבית המשפט, לטענת העו"ד שלי זה כי חברת הביטוח לא הגישו כתב הגנה. שאלתי היא האם העו"ד שלי סתם מורח זמן? ואם כן מה עליי לעשות כי אני כבר שילמתי לו.

    • מפנה את שאלתך
      עו"ד תמר פישהוף | 08/12/2008 10:52

      אנא הפנה את שאלתך לפורום דיני ביטוח, שם יוכלו לעזור לך יותר. עו"ד תמר פישהוף מנהלת פורום זכויות אדם