תסביר לו בשקט שהוא לא משאיר לך ברירה אלא לפנות...

  • רעש בין שתיים לארבע
    אחת העם | 21/11/2008 14:28

    ילדיו של שכני, בכיר במערכת המשפט, מנגנים בכל יום שישי בשעה 15:00. מדובר בחליל וכינור, רעש שמפריע לנו לנוח ומעיר את ילדינו הקטנים. פנינו אליהם -ללא הועילו ושמענו תירוצים בסגנון : אלו השעות שנוחות למורה או שהמורה שומרת שבת ואין לה שעות אחרות. מיותר לציין שהלו"ז של המורה ממש לא מעניין אותי וידוע לי שמדובר בעבירה על החוק. כיצד אפשר לפעול בדרך חוקית כדי להפסיק את המטרד ? נראה לי שיהיה מביך מאוד לאותו בכיר אם אזמין משטרה שתגלה שמי שמפר את החוק הוא זה שאמור לשמור עליו אודה לכל עזרה. המיואשת.

    • תסביר לו בשקט שהוא לא משאיר לך ברירה אלא לפנות...
      אורן | 22/11/2008 20:20

      למשטרה אם לא ייענה לדרישתך. אם זה לא עוזר תקרא למשטרה! מה זה קשור באיזה עמדה הוא במשרד המשפטים. גם ראש ממשלה בישראל נחקר אז למה לא בכיר במשרד המשפטים? מאחר ואתה יודע שהוא עו"ד, לשם זהירות, תתעד כל פעולה שלך, תקליט מה שאפשר ותגבה כל פעולה שלך שלא יטען לחוסר תום לב או עלילה והמבין יבין...אין פרות קדושות כבר בישראל!!! בהצלחה!