אם הוא לא אמר מראש כי פגישת הייעוץ הינה בתשלום...

  • שכר טירחה לעו"ד
    שירן | 20/11/2008 15:17

    שלום, הייתי אצל עו"ד כדי לתבוע מזונות,הייתי בפגישת יעוץ לא דובר על תשלום לפגישה זו.לאחר הפגישה התקשרה ואמרה את שכר הטירחה לכל התיק וזה לא התאים לי והיה מסע ומתן לגבי התשלום לאחר שהחלטתי לרדת מהתיק היא דורשת ש"ט שלא מגיע לה איפה אפשר להתלונן על העו"ד

    • אם הוא לא אמר מראש כי פגישת הייעוץ הינה בתשלום...
      אורן | 20/11/2008 21:16

      הרי שהיה במשא ומתן לקראת חוזה ולא מחייב בדבר. אל תשלמי ואם יתעקש, תגישי תלונה ללשכת עורכי הדין על חוסר תום לב ועל כך שלא יידע אותך על כל תשלום ובטח שלא על הסכום שדורש.