הפנייה

  • אין לנו חשמל
    baby_7722@hotmail.co | 20/11/2008 10:57

    האם אתם מאמינים שבישראל יש בית שמשלם ארנונה ולחברת הפיתוח כבר שנה ואין חשמל?אני לא יודעת למי לפנות ןלכן אבקש את עצתכם אבי בנה בית באישור בניה ותוכנית וקבל טופס 104 וחברת חשמל מתעכבת ומזה כמה חודשים אבי מתרוצץ בין העירייה וחברת החשמל וכל יום מבטיחים סתם ואתמולבעירייה אמרו שהעסק עכשיו בידי חברת הפיתוח!לצערי מרוב ששילם לא נותר לו לשלם לעו"ד!ואולי תייעצו לנו למי לפנות!אתם מתארים לכם איך נעבור את הקור של החורף?

    • הפנייה
      עו"ד תמר פישהוף | 21/11/2008 10:15

      שאלתך שייכת לפורום זכויות האדם, אנא הפני אותה לשם. עו"ד תמר פישהוף מנהלת פורום זכויות האדם