פלאפון

  • דחוף בקשר לחברת פלאפון
    אריאל | 09/11/2008 18:41

    שלום אני חייב יעוץ, חסר עצות בבקשה : שבוע שעבר לערך יום שלישי, היתי בחברת פלאפון שבעין המפרץ, היתי מעוניין במכשיר סלולארי אך לא היתי סגור על איזה , אמרו לי שאני יכול לקחת ולהתחרט עד 24 שעות אחרי, כמו כן כעבור 4 שעות הגעתי בחזרה למקום כאשר ברצוני לבטל את העסקה, לתדהמתי הם לא הסכימו לבטל ואמרו לי שעד 24 שעות אפשר להחליף עסקה ולא לבטל , כמו כן , אני לא חתמתי על שום חוזה כל שהוא (כנראה שנותנת השירות לא שמה לב) ואמרתי להם את זה , הם אמרו שהם יבדקו ויחזרו אליי, הם בדקו ובאמת גילו שלא חתמתי , אך הם אמרו שלאחר התיעצות עם הלשכה המשפטית שלהם , עדיין הם יכולים לחייב אותי בעסקה, היום הם התקשרו ומשום מה הם אומרים שאני חתמתי, מה שאני מפחד זה שהם זייפו את החתימה שלי כי אני בוודאות לא חתמתי ,מה אני יכול לעשות בנידון אם בכלל, תודה לעונים ..

    • פלאפון
      המלאך | 09/11/2008 18:59

      ערב טוב, פאקס עם כל הפרטים לרשות להגנת הצרכן , העתק למשרד התקשורת ואיום בפניה ל"שומר מסך" או כלבוטק . בהצלחה