תשובת הבהרה באשר לשכ"ט עו"ד

  • מצב תיק תביעה
    הילה | 23/09/2008 10:43

    שלום, הנני תובעת חברת ביטוח לגבי תאונת דרכים שקרתה לבני בן 7 לפני 3 שנים המצב של התיק כרגע עומד כי מומחה מטעם בית משפט טוען כי עקב היותו ילד שגודל לא ניתן לקבוע כרגע את מצבו אלא רק לאחר 7 שנים .האם יש לי הגנה כלשהי כי העורך דין לא לקח את הכסף או שיקח בהמשך ללא ידעתי ? האם יש דרך לבדוק מה בדיוק מצב התיק כרגע ומה ההחלטות?אני רוצה לציין כי בדקתי באתר בית משפט לפי מס התיק ובסטטוס כתוב "נסגר" אני מאוד מבוהלת לא יודעת מה המשמעות תודה מראש

    • תשובת הבהרה באשר לשכ"ט עו"ד
      עו"ד אפרים רחמיאן | 25/09/2008 12:14

      ברצוני להבהיר לך, מתוקף עיסוקי בתחום נזקי הגוף. 1. שכ"ט עו"ד בתאונת דרכים- הם נמוכים וקבועים מפורשות בחוק. 2. אני מבין מדברייך, כי מתקיים הליך בביהמ"ש- מכאן ששיעור שכ"ט יופיע בפסק הדין. 3. שיעור שכ"ט עו"ד הוא בנוסף לסכום הפיצוי, כך שלא תצטרכי לשלם מכיסך הפרטי. 4. חשוב לתת גם אמון בעו"ד, כי אחרת הדבר יפגע בניסיון ושקול דעתו המשפטי להצלחה בתיק. 5. באשר לנזקי הגוף של הקטין ואמדן נכותו התפקודית- ביהמ"ש מתייחס לנכות הרפואית כאומדן לירידת השכר בעתיד, שהיינו חלק מתחשיב הנזק. ישנם עוד ראשי נזק בתיק. 6. לו דעתי תשמע, תתני לעו"ד לנהל התיק ואו שתץחליפי אותו, אך על תפריעי לו. רק בריאות, בברכת שנה טובה

    • יש לך סיבה טובה לדאגה
      עו"ד דוד צורי | 27/09/2008 04:23

      אם רשום בסטטוס התיק "נסגר" המשמעות היא שאין דיון בתיק וזה לא אמור להיות המצב. גשי בדחיפות לביהמ"ש ועשי כל מה שיגידו לך כדי לקבל את התיק לידייך ואז תסתכלי בפנים מה הסיבה שבגללה סגרו את התיק. במצב הדברים המתואר לא הייתי סומך על עוה"ד שיעשה זאת במקומי.