גם אני סבור שיש להעניש עורכי דין בצורה משמעותית

  • מדינת חלם מאפשרת לעו"ד להנות מחוסר אתיקה ללא עונש
    אברהם | 14/09/2008 15:20

    עו"ד תחגגו כל מה שתעשו לקליינטים שלכם לא יבדק ולא תקבלו שום עונש על כך אם תואשמו בחוסר אתיקה והקליינט שלכם יפנה לועדות אתיקה הוא פשוט יענש שוב ע"י ועדת האתיקה בלך תבוא ותיקים נגד עו"ד פשוט נערמים שם ללא כל אתיקה !!!

    • גם אני סבור שיש להעניש עורכי דין בצורה משמעותית
      לורין | 15/09/2008 09:36

      בהרחקות וקנסות כבדים - ככל שהם מפרים חובות כלפי לקוחות ו/או פועלים בצורה שאינה אתית! אבל הלשכה... הלשכה... האם היא באמת עובדת?

      • אם "עובדת" זה לענות לטלפון אז הלשכה עובדת ....
        אברהם | 15/09/2008 11:37

        הגשתי תלונה על עו"ד לפני 9 חודשים הלשכה מיהרה לכתוב שהם קיבלו את פנייתי מאז כול שבועיים 3 אני מתקשר אליהם והם ממש כמו תקליט שבור עונים לי 1 שהעו"ד שעליו התלוננתי לא מתקשר אם הלשכה {למרות שהוא יושב בכתובת מסודרת ואני רואה אותו כמעט כל יום ממשיך להפיל אנשים בפח היות והוא מתגורר לידי 2התשובה של ועדת האתיקה ממש כמו תקליט שבור ללא התקדמות "התיק בועדת האתיקה ואין לנו קשר עם העו"ד מכיוון שהוא לא עונה לנו" והם חזרו על אותה תשובה לפחות כ10 פעמים לאחר שנואשתי מהועדה כתבתי לתלונות הציבור והם המליצו לכתוב גם לועדת האתיקה המרכזית וליועץ המשפטי היום אני מחכה לתשובותיהם אגב היום התקשרתי שוב לועדת האתיקה המחוזית וקיבלתי שוב את תשובת התקליט השבור שלהם .

    • שכ"ט ללא טרחה לחלוטין
      שאול | 20/09/2008 09:29

      בשנת 1982/3 שולם לעו"ד שכ"ט בסך של 15.000 שקל ישן בתמורה לביצוע תקיפת פס"ד שניתן בשנת 1975 לפי הסכם פשרה . למיטב ידיעתי עד היום לא בוצע בתיק הנ"ל ע"י העו"ד שגבה שכ"ט שום פעולה משפטית . אבי ז"ל בטרם נפטר לא שכח לאמר לי כי עדיין לא נעשה דבר מצידו של העו"ד . האם וועדת האתיקה יכולה לאכוף על עו"ד כזה השבת כל שכ"ט כולל כל הנזקים שנגרמו בגין התוצאות הנלוות , וההסתמכות של הלקוח כי העניין מטופל .