המשכורת שלך נמוכה למדי!מדוע את לא מבקשת העלאה?

  • שכר עו"ד - חייבת להיוועץ!
    עו"ד | 11/09/2008 15:18

    אני עו"ד בעלת ותק של 8 שנים. מועסקת במשרד פרטי קטן. שכרי הינו 6,200 ש"ח נטו (כולל נסיעות). מזמן לזמן אני נפגשת במסגרת עבודתי עם אנשים בעלי מקצועות כגון: מנהלי חשבונות שכירים, או מזכירות שכירות (לא מזכירה בכירה, או פקידות הוצל"פ - שכלל אינם בעלי השכלה אקדמאית, אשר משתכרים כמוני ולא מעט מהם משתכרים יותר ממני, בכ- 2,000 ש"ח בנטו!!! מתוסכלת ביותר! אני עובדת 8 שעות ביום 9-17, ללא יום שישי. שוקלת אפילו לעזוב את המקצוע. מה דעתכם ובעיקר - מה עצתכם? מעוניינת, ככל הניתן, גם בעיצות לעיסוקים חלופיים , במידה ואעזוב את המקצוע. תודה רבה!!!

    • המשכורת שלך נמוכה למדי!מדוע את לא מבקשת העלאה?  לת
      לי | 11/09/2008 21:15

      • תעריכי את עצמך יותר
        einatglikman | 12/09/2008 16:14

        לא מבינה מה ניסגר איתך ולמה את מוכנה להמשיך בכאלו תנאים?? אני עו"ד בדיוק 3 חודשיים, מרוויחה יותר, עובדת בדיוק אותם שעות ומכננת לבקש העלאה אחרי חצי שנה. תעריכי את עצמך קצת יותר בבקשה!!!

        • הבהרה
          עו"ד | 14/09/2008 08:37

          תודה על ההתייחסות. מסוקרנת, כמה משתכר היום עו"ד שכיר, ללא כל נסיון - כמוך, למשל - המועסק במשרד קטן/בינוני. אשמח לשמוע סדר גודל. עלי לציין, כי בהתלבטותי אם לעזוב את המקצוע / את המשרד בו אני מועסקת, נלקחת בחשבון העובדה שאני אמא לתינוקות, ולפיכך מוגבלת בשעות עבודתי. לא אוכל לעבוד מעבר לשעה 17:00, ובמשרדים בהם התראיינתי לפני המשרד בו אני עובדת כיום, סירבו להעסיקני בשל מגבלת השעות הזו. אז אני תוהה, באיזה מקצוע / תפקיד אליו אעבור (היה ואעזוב את המקצוע) אוכל להשתכר שכר דומה לשכרי היום, בעבודה עד השעה 16:00 - 17:00??

    • אודה בעד התייחסות מגולשים נוספים!!!  לת
      עו"ד | 14/09/2008 08:38

      • העובדה שלא כותבים אומרת שכולם מסכימים עם הכתוב  לת
        אורן | 14/09/2008 12:57

      • השכר הוא נמוך יחסית לוותק
        י | 18/09/2008 09:39

        אני עורך דין עם וותק של שנתיים ומרוויח 8000 ברוטו, שהם כ-6500 נטו. עם זאת, אני עובד 10 שעות ביום (ללא יום שישי). עורך דין עם וותק של 8 שנים, גם אם הוא עובד רק 8-9 שעות ביום, צריך להרוויח יותר מ-6200 נטו. לעניות דעתי, העלאה מתבקשת.