הגשת מסמך

  • הגשת מסמך במהלך חקירה נגדית
    אורית | 24/08/2008 10:09

    האם כאשר הצד שכנגד חוקר עד מטעמי אני יכולה להגיש לבית המשפט מסמך הקשור לחקירה של העד או שניתן לעשות זאת רק בעת חקירה שלי

    • הגשת מסמך
      עו"ד דוד צורי | 02/09/2008 12:06

      אם המסמך נערך ע"י העד, ניתן להגיש באמצעותו. הכי חלק זה שהוא יוציא את המסמך כחלק מתשובה לשאלה שהוא נשאל בחקירה הנגדית. בחקירה שלך (חקירה חוזרת) את יכולה לשאול רק שאלות הנובעות מהחקירה הנגדית וזה עלול ליצור בעיה.

      • האם ניתן להציג לעד בחקירה נגדית כל מסמך?
        שמואל | 25/10/2008 19:38

        האם ניתן להציג לעד בחקירה נגדית כל מסמך? כולל מסמכים שאינם ראיות בתיק?

      • תודה
        אבי | 01/01/2009 14:28

        טיסות זולות