נסה בפורום דיני עבודה

  • הפכתי את האתר לא מצאתי פתרון תוכלוי לעזור לי??
    רונן | 16/08/2008 12:10

    עבדתי דרך כ"א כמעט שלוש שנים באירגון גדול כאחראי הדרכה עם כניסת החוק נאמר לי שכרגע מסיימים את העסקתי שם ולחילופין מוצאים לי עבודה אחרת . הוצע לי לעבוד בחברת כ"א עצמה באגף הרווחה הסכמתי והתחלתי לעבוד , לאחר חודשיים הגעתי למסקנה שזה לא בשבילי ובכלל לא דומה לתפקיד שעשיתי שאלתי היא מה עכשיו ? האם אוכל לצאת מתפקיד מבלי שזה ייחשב כהתפטרות ?חשוב לי לציין שעל חוזה העסקה אני אמור הייתי לחתום אבל העיניין נדחה ועדיין לא חתמתי .( אגב הרכזת בכ"א מסרה שהוותק יתחיל מחדש) האם זה חוקי ? האם חברת כח אדם מחוייבת במציאת משרה חלופית ואם כן תוך כמה זמן ואם לא האם אוכל לקבל את הפיצויים היות ואני עדיין לא חתום ?? אודה מאוד על תשובותיכם .

    • נסה בפורום דיני עבודה
      מערכת | 17/08/2008 18:56

      לבטח תקבל שם תשובה: פורום דיני עבודה בהצלחה מערכת האתר