צריך להסתכל בתקנות רישוי עסקים

  • שימוע מנהלי בעיריה - דחוף!
    ד | 14/07/2008 15:08

    שלום, הוזמנתי לשימוע מנהלי בעיריה לביטול רישיון עסק, כיוון שלטענתם אני פועל ללא אישור כיבוי אש. מה דין השימוע הזה? האם אפשר בבקשה להפנות אותי לסעיפי החוק? תודה. דחוף!!!

    • צריך להסתכל בתקנות רישוי עסקים
      אורן | 14/07/2008 20:15

      לשם התחלה הייתי ממליץ לךלתקן את הליקוי, בשימוע תגיד שכבר פתרת את הבעיה. זה מקסימום קנס אם התגברת על הליקוי. כמובן שאין פרטים מספקים להתייחס למקרה שלך אבל כדאי לך לבדוק באתר של העירייה: http://www.tel-aviv.gov.il/Hebrew/Business/Permit/Index.asp בד"כ יהיה כתוב על דו"ח הביקורת שקיבלת מהן הסעיפים עליהם עברת והחוק.

      • אורן, כל הכבוד! תגיד:
        ר.ש | 15/07/2008 10:14

        אנחנו מכירים מבית הדין לעבודה בת"א? (אני שרון בתביעה הקשורה בתנאי פרישה של עובדות קופ"ח כללית) פגעתי בול?

        • אני מהתחום הפלילי.  לת
          אורן | 16/07/2008 01:24

      • בהמשך לתשובתך..
        ד | 15/07/2008 10:24

        ראשית, תודה על תשובתך. מעבר לכך, מדובר בעירייה בצפון הארץ כל מה שרשמו לי במכתב זה שבהמשך למכתך מכיבוי אש (שאותו צרפו לי. כיבוי אש טענו שאני פועל ללא אישור שירותי הכבאות...) אני מוזמן לשימוע מנהלי שבו תינתן לי האפשרות להעלות טענותיי כנגד החלטת הרשות לבטל את רישיוני. האם החלטה כזו היא סופית? מה דינה?

        • תזמין אישור כבאות ותוכל לומר שאתה מתגבר על התקלה
          אורן | 16/07/2008 01:23

          מציע לך להתייעץ עם עורך דין המתמחה בעבודה מול הרשויות המקומיות.

          • תודה  לת
            ד | 16/07/2008 10:56