מדובר בתפקיד מאוד תובעני, מאוד!

  • תןבעת משטרתית
    עינת | 11/07/2008 07:12

    אני נמצאת בתהליך גיוס למשטרה לתפקיד תובעת תעבורה ועדיין מתלבטת. אשמח לקבל תובנות על אופי התפקיד (תובעת תעבורה), אופי הארגון (משטרה). אודה לכל תגובה

    • מדובר בתפקיד מאוד תובעני, מאוד!
      שולי | 13/07/2008 11:50

      לא קל, לא פשוט - שעות עבודה לא שעות עבודה. תיקים לוקחים הביתה, ולא תמיד יחסי אנוש הם משהו מיוחד... עוברים תהליך מיון של טייסי קרב בF15 אבל מאכזב בסופו של דבר. גם קצת מתאכזבים מהמערכת אם לומר את האמת... בהצלחה

      • ל- שולי......
        ניר | 15/07/2008 17:56

        את יכולה לפרט יותר בבקשה.... למשל, מדוע את מאוכזבת מהמערכת?! אני מועמד לתובע תעבורתי..... תודה!