אין היום עו"ד בלי שכ"ט מינימאלי

  • עורך דין שילווה אותי במכירת פטנט לחברה
    לילך | 09/07/2008 09:26

    יש לי פטנט ואני מחפשת עורך דין שיהיה שותף עמי וילווה אותי למכירת הפטנט לחברה כלשהי, ויקבל אחוזים מסגירת העסקה כפי שיסוכם בינינו.

    • אין היום עו"ד בלי שכ"ט מינימאלי
      עו"ד היום | 10/07/2008 19:11

      זה לא מקובל, ולא משתלם... מה לעשות. עו"ד הוא לא שותף לעסקים שלך ולהצלחות שלך - הוא נותן שירות ורוצה עליו תמורה... ולא מדובר פה על מיליונים - אלא רק על חודשים של עבודה! בהצלחה