על מנת לקבל תשובה מלאה ונכונה ביותר אנא הפנה את שאלותיך לפורום ביטוח או פורום דיני חוזים

  • אני לא בקיא לאיזה פורום להפנות השאלות.. אשמח אם בכל זאת תענו לי
    רועי | 08/04/2008 16:43

    אשמח לקבל תשובה ל-2 שאלות שמטרידות אותי: 1. אם חברת ביטוח שולחת מסמך עליו מפורט פוליסת ביטוח מדוייקת אך הסכום נמוך מהסכום שאמור להיות... האם אני נדרש לשלם את הסכום המלא או שצריך "להנות" מהטעות של חברת הביטוח (בדומה לכל מוצר ברשתות המזון שאם מופיע מחיר שונה מהמחיר הנכון הלקוח משלם את המחיר הנקוב)? 2. הזמנתי רכב מסוכנות (רכב חדש) והובטח לי שתוך 17 ימי עבודה הרכב יהיה ברשותי (חשוב לציין הרכב מיועד לנכה צה"ל, כך שבזמן זה אין רכב חילופי, אינו הולך לטיפולים הנדרשים ולרכב נדרשות התקנות מסויימות שנכללות בימי העבודה הללו). אם הרכב לא מגיע תוך 17 ימי עבודה מה עלי לעשות? ומה מוגדר ימי עבודה במדינת ישראל-יום שישי נחשב כיום עבודה מלא? האם יום התשלום נחשב כיום עבודה? תודה מראש

    • על מנת לקבל תשובה מלאה ונכונה ביותר אנא הפנה את שאלותיך לפורום ביטוח או פורום דיני חוזים  לת
      עו"ד ת.ט | 09/04/2008 19:55