פורום דני משפחה יכול לסייע

  • תביעת מזונות
    נטלי | 16/03/2008 15:54

    שלום. הייתי רוצה לדעת אם ילדה שעברה את גיל 18 יכולה לתבוע את האב מזונות? ולא שהאם תתבע בשמה? בעבר הייתה תביעת מזונות וההורים לא גרושים אלא פרודים.האב נדרש לשלם כ- 1000ש"ח לאם ובארבעה חודשים האחרונים הוא לא שילם, הילדה הגיעה לגיל 18 והיא רוצה לדרוש את המגיע לה.. זה אפשרי? כיצד לעשות זאת אם כן?

    • פורום דני משפחה יכול לסייע
      מערכת | 17/03/2008 08:16

      נסי בפורום דיני משפחה פורום דיני משפחה בברכה, מערכת האתר