מרגש, נוגע בלב. וכאם קשה לי לדמיין איך אפשר לחיות תקופה ארוכה כל כך

  • מכתב לגלעד שליט - ילדים כותבים
    עו"ד אדי סוברי | 20/12/2007 21:50

    תלמידים בני 8-15 (כן כן, בכיתה ג'-י') - תלמידיי - כותבים לגלעד שליט במסגרת החוג למשפטים LAW4YOUTH. תלמידים מכל רחבי הארת הלומדים בפרויקטים למחוננים ומצטיינים כתבו במסגרת החוג למשפטים הפועל במרכזים אלה, ובסוף שיעור על דיני מלחמה, מכתב מרגש לגלעד שליט; מי יודע אולי זה יגיע אליו מתי שהוא או למשפחה שלו או למי מהחוטפים... שאולי יושב ובוחן את גוגל - למצוא רמזים על מה שעושים כדי לשחרר את גלעד. ריגש אותי איך שהתלמידים נרתמו לסיים את השיעור במטלה כזו, וביקשו לקחת חלק בכתיבה של מכתבים שיפורסמו באינטרנט (שלו אין גבולות) באתר של החוג. מאחר שאני מכיר את הילדים כולם, ועוד מכתבים רבים נוהרים אל תיבת המייל שלי מידי יום, אני מתרגש עוד יותר. היום פורסמו חלק מהמכתבים. חשבתי שיעניין אתכם, פינה של נחת עם ילדים תלמידים שכותבים. לינק לאתר החוג למשפטים לדף האינטרנט הרלוונטי: http://law4youth.co.il/objDoc.asp?PD=1799&OID=30720 שבת שלום אדי

    • מרגש, נוגע בלב. וכאם קשה לי לדמיין איך אפשר לחיות תקופה ארוכה כל כך
      איטה | 21/12/2007 16:37

      בגעגוע בלתי פוסק. כמו החוף לגלים, כמו סיזיפוס העולה ויורד מההר ממסע געגועים שאף פעם לא נגמר... שבת שלום.

      • אני חייב לספר לך איטה
        עו"ד אדי סוברי | 22/12/2007 20:05

        שלא מעט מתלמידיי, כשאני מקריא להם את המכתב שכתבה אמא של גלעד שליט, ממש עומדים רגע לפני הזלת דמעה ... זה תמיד גורם לי להתלבט אם בכלל יש מקום לרגש את התלמידים עד כדי כך... או שזה טבעי ונכון. אכן, הלב עם המשפחה ועם גלעד