הערה לגביה נשאלתי..-מעוניינת במשרה גם לטווח הארוך.

  • מחפשת עבודה במשרד עו"ד (אפשרי גם בתחום בו לא עסקתי
    סיון | 07/06/2010 14:27

    בעו"ד כחודש וחצי אוסמך כעו"ד ב"ה ועד אז אשמח לקחת חלק כמשפטנית במשרדכם. (עברתי התמחות ואת בחינת הלשכה) בעלת נסיון עתיר ורב בכתיבת כתבי טענות, ניסוח ברמה גבוהה מאוד! התמחיתי בכל הפן האזרחי ונגיעה קלה במסחרי. אשמח להגיע לראיון ולהפגין את כישוריי.קו"ח ישלחו למבקש. בברכה, סיון 0528548828

    • הערה לגביה נשאלתי..-מעוניינת במשרה גם לטווח הארוך.
      סיון | 07/06/2010 15:47

      היי שוב.. נשאלתי בנושא אז לצורך ההבהרה: אני מחפשת משרה מיידית כרגע כמשפטנית וכשאוסמך בחודש הבא אשמח להמשיך שם כעו"ד. סיון

      • לסיון
        צרצריציוס | 07/06/2010 16:26

        למקרא הפוסט שלך - לא ברור לי מהיכן שאובה הנחתך לפיה את מתנחסת ברמה גבוהה מאד.

        • לשאלתך..
          סיון | 07/06/2010 16:34

          שלום לך , אני מניחה שאם כתבתי זאת זה כנראה מכמה שנות עיסוק בכך ומתגובות מדהימות שקיבלתי. באופן כללי לא הייתי מתייחסת לתגובה של בנאדם משועמם שבחר "לתקוף" מסיבה לא ברורה אדם אחר שמחפש עבודה. שיהיה לך בהצלחה

          • אשיב לך,
            צרצרצציוס | 07/06/2010 22:41

            ואולי כדאי שאתחיל מהסוף: בני אדם נוטים לחשוב, ולא בצדק, שאם יהללו וישבחו את עצמם, ירוממו ויפארו שלל מעלותיהם - יקנו בך את לב מבקשם. ובכן, לא כך ולא כך. וכבר לימדונו רבותיינו "סייג לחכמה שתיקה", ואם תרצי "טוב לשתוק ולהיראות אידיוט מלדבר ולנסות להישמע חכם". המציאות, גב' נכבדה, מבחינה בין אילו שעושים לבין אילו שמדברים. עליי להבהיר שחלילה לי מלפגוע בך ובמסע החיפוש אחר עבודה. אני מאחל לך בראש ובראשונה הצלחה רבה. לא ביקשתי אלא להבהיר לך, ואולי לכולנו, שלעיתים מספיק לכתוב, את השאר יעשה מי שצריך לעשות - אשרי המאמין.

            • למר צרצריוס...
              סיון | 08/06/2010 09:10

              היי לך, במקרה כתבת לבחורה שדווקא כן מאמינה. ומאוד. אקח את דבריך לתשומת ליבי. רק בגלל הסקרנות- אתה עו"ד??

              • המשך,
                צרצרצריוס | 08/06/2010 13:27

                אני עו"ד. אני מתנצל שוב על הודעתי הראשונה, מקריאה שניה היא אכן מעוררת חוסר פירגון ומעלה סרח. קבלי נא התנצלותי. לא ציינת את איזור מגורייך - היכן את מחפשת?

                • אני מחפשת משרד איכותי ונעים באיזור חיפה
                  סיון | 09/06/2010 12:32

                  אני מחפשת משרד איכותי ונעים באיזור חיפה, קריות ...משרד שניתן ללמוד בו וממנו והעיקר- שהאווירה שם תהא צעירה ונעימה.

                  • אפרופו "אווירה צעירה ונעימה"
                    חיים בומבה | 09/06/2010 21:03

                    נראה לי שייש מצב לתחילתה של ידידות נפלאה..(ואף למעלה מזה) צרצריציוס,תרים את הכפפה,ותכין זוג כרטיסים לבומבמלה ב ה צ ל ח ה