משפט עברי בפסיקת בתי המשפט

  • המחלקה למשפט עברי
    סטוד' | 06/12/2010 12:18

    שלום, האם מישהו יודע מתי הוקמה המחלקה? באיזו שנה? אשמח למקור מדוייק. תודה מראש!

    • משפט עברי בפסיקת בתי המשפט
      יוסי אפשטיין, עו"ד | 06/12/2010 23:28

      http://www.justice.gov.il/MOJHeb/MishpatIvri/ דרך אתר זה, בטוחני כי תמצא "מזור" לשאלותיך בתחום המשפט העברי.

    • המחלקה למשפט עברי
      טו"ר יצחק עמרני | 10/07/2011 17:00

      המחלקה למשפט עברי פועלת ליישום חוק יסודות המשפט. הקובע שבמקרה ויש לקונא חוקית בחוק הישראלי יש לפנות ל-"עקרונות החירות, הצדק, היושר והשלום של מורשת ישראל". ועיין בקישור שצירף עו"ד אפשטיין.