דיני נזיקין במשפט העברי

  • עקרונות דיני נזיקין לפי המשפט העברי
    תהילה | 21/12/2009 18:22

    אשמח לקבל חומר הנוגע לעקרונות דיני הנזיקין במשפט העברי. וכן השואה למשפט הכללי .תודה

    • דיני נזיקין במשפט העברי
      עו"ד אפי אהרונוב | 24/12/2009 22:11

      מומלץ לעיין בספרו של פרופ' שלום אלבק 'פשר דיני הנזיקין בתלמוד' (או שם דומה:)).

      • יש ספר חשוב בנושא זה
        נעם ורגון | 07/07/2010 16:45

        פירוש על פקודת הנזיקין. זה ספר בסדרה של מחקרי חקיקה על פי המשפט העברי( נדמה לי שהספר נכתב על ידי מישהו בשם שיינפלד) בהצלחה נעם