ועוד שאלה

  • הדין העברי
    ישראל כהן הלוי | 26/03/2009 15:55

    ידוע שכל ההולך 4 אמות בארץ ישראל יש לו חלק בעולם הבא. מאידך כל המרים יד על חברו אין לו חלק בעולם הבא. נשאלת איפוא השאלה, מה דינו של מי שהולך 4 אמות בארץ ישראל ותוך כדי כך גם מרים יד על חברו?

    • ועוד שאלה
      שכן | 15/04/2009 22:08

      ידוע ש "אוי לרשע ואוי לשכנו" ומאידך, "טוב לצדיק וטוב לשכנו". מה קורה כשצדיק ורשע שכנים?

      • אז
        גדי | 12/06/2009 00:14

        אז הם כנראה נכנסים לפורום ומבלבלים את המח בדברי הבל.