הייתי מציע שתכבדי את הפורום

  • קראתי עכשיו פסק דין של הנשיא גורן
    שולה השולמית | 29/11/2007 16:58

    הוא הכניס שם הרבה אלמנטים מהמשפט העברי, פסקאות מדהימות, דינים וכדומה. איך אני אמורה, בתור עורכת דין לעתיד, לדעת את הדברים האלה?? כל מה שמלמדים בקורס במשפט עברי זה למה יש חופה ומה זה נדוניה!! יש למישהו הצעות לגבי ספר טוב, קורס טוב, כל דבר שיעזור לי???

    • הייתי מציע שתכבדי את הפורום
      עו"ד1 | 29/11/2007 22:10

      ואם קראת פסק דין מעניין, הפנה אותנו למראה מקום, נוכל להביט ולהביע דעה. בנוסף, אם יש לך מה לומר על המשפט העברי, מן הראוי שייאמר קצת יותר במתינות ובנעימות. אתה כנראה סטודנט צעיר, נכון?

      • דברים יצאו מהקשרם...
        אני | 29/11/2007 23:34

        אני לא חושבת שהבנת את הדברים שלי כראוי. נהפוך הוא - אני מאוד מתעניינת במשפט העברי, רוצה לדעת יותר ,להעמיק והכי חשוב לדעת ולהכיר את המקורות מהן אני שואבת את הדינים. הפסק דין שקראתי היה מעניין ומסקרן וחבל לי שאני לא יודעת לכתוב נימוקים וטיעונים מהמשפט העברי כי פשוט לא לימדו אותי. כל מה שאמרתי שהקורס הוא מאוד בסיסי ולא מתאים לרמה שתדרש ממני בעתיד.

        • יש בעיה כללית בכל מוסדות האקדמיה כיצד ללמד את הנושא, כי יש פערים מובנים בין הסטודנטים שניגשים ללמוד,  לת
          אלחנן | 30/11/2007 01:44

          • הרמה הסבירה היא במינימום הרמה שתדרש ממני בהמשך  לת
            שולה | 30/11/2007 11:22