תואר בינ"ל

  • תואר שני בינלאומי
    עוד חדש | 25/06/2013 15:18

    אני מעוננינת להמשיך בתואר שני במשפטים בקניין רוחנייש לי שתי אפשריות תוכנית בינלאומית המשותפת עם אוניברסיטת בארה"ב כמובן שעלות התוכנית גבוהה מדי יחסית. או תוכנית רגילה באוניברסיטת. נכון שזו חוויה מעניינת ללמוד חודש בארהב אבל האם בסוף ישנה לי משהו עצם התואר השני עצמו בגלל שתוכנית מיוחדת או שבסוף תואר שני רגיל הוא באותו מעמד מבחינת התקדמות, עבודה והכל לעתיד

    • תואר בינ"ל
      עו"ד זיו ביגלמן | 28/06/2013 17:34

      לא יודע מה הכוונה לתוכנית בינלאומית ומה זה נותן. עם התואר השני נעשה באנגלית ונותן לך תעודה מאותה אוניברסיטה מארה"ב אז הדבר יתן לך יתרון מסוים ודחיפה. לדעתי וכך לרוב גם השווק מסתכל על תואר שני- אין ממש במגזר הפרטי חשיבות בתואר שני. רוב המשרדים יעדיפו מישהו עם ניסיון מאשר מישהו עם תואר שני בלי ניסיון. כאמור, עם מדובר בתואר מוכר דרך אוניבריסטה בחו"ל המשלב לימודים באנגלית וכו' יהווה יתרון במיוחד בתחום הקניין הרוחני והמסחרי.